De diensten van JMB Garden Supplies

Hier vind u al onze diensten.


Van tuinhout tot plaatsen.

Behalve onze handgemaakte schermen en tuinpoorten kunt u bij JMB Garden Supplies natuurlijk ook terecht voor bv gaaspanelen, trellis, tuinhout, houten palen, rabat, vlonderplanken en timmerhout. Wij vervaardigen en leveren uiteraard de beste kwaliteit materialen die het FSC,- PEFC, en Komo keurmerk dragen. Het FSC zorgt er onder andere voor dat bossen, zowel tropische als niet-tropische, goed worden beheerd. Het PEFC bevordert door middel van certificering het duurzaam bosbeheer. Het Komo keurmerk wordt gevoerd door de Stichting Keuringsbureau Hout. Deze stichting geeft kwaliteitscertificaten uit en houdt onder andere toezicht op het, onder hoge druk , impregneren van hout met een schimmel-, insectenwerend en levensduurverlengend product. Waxed wil zeggen dat er bij het impregneren van een groot aantal producten wax aan het impregneermiddel toe is gevoegd. Op deze manier blijft er na impregnatie een soort waxlaag op het product met als voordeel; lang kleurbehoud, lange duurzaamheid, minder uitdroging, waterafstotend, grotere weerstand tegen scheur en barstvorming en overschilderbaar met transparante of dekkende beits.

JMB Garden Supplies heeft een eigen lijn met handgemaakte tuinschermen, uitgevoerd in zowel geimpregneerd hout als in hard hout. Deze schermen kunnen uiteraard ook als maatwerk gemaakt worden. Bovendien zijn de schermen zo ontworpen dat ze perfect te plaatsen zijn met een betonsysteem en zo een oerdegelijke schuttinglijn vormen.

Tuinscherm type Hellevoetsluis

Onze tuinpoorten worden net als onze tuinschermen volledig met de handgemaakt. Doordat wij deze poorten maken met hetzelfde hoogwaardige kwaliteit hout als waar onze schuttingen van vervaardigd zijn, heb je geen kwaliteit en kleurverschil. De poort is op deze wijze een mooi sluitend onderdeel van een totale schuttinglijn. De stalen frames waarmee wij de poorten maken zijn voorzien van verstelbare scharnieren waardoor het doorhangen van de poort tot het verleden hoort. Bij het ingebouwde RVS cilinderslot worden 2 sleutels geleverd.

Eigen gemaakte Poort

U herkent dit misschien wel; U wilt een schutting plaatsen maar dan blijkt dat u niet uitkomt met hele tuinschermen, of u wilt een aparte maatvoering gebruiken voor bijvoorbeeld een scherm of poort... JMB Garden Supplies heeft voor elk maatwerk een oplossing. Wij leveren echt maatwerk, wij zagen geen hele schermen door maar maken ze echt apart op maat voor u.

Beton schuttingsystemen staan garant voor een strakke erfscheiding met een lange levensduur en kunnen in diverse uitvoeringen geleverd worden. Bij de hout-betonsystemen worden de geïmpregneerde of hardhouten schermen als het ware “zwevend” tussen de palen en boven de betonplaten bevestigd met speciale bevestigingsmaterialen. Door dit duurzame systeem wordt grondcontact vermeden en wordt een langere levensduur van de schuttingen bewerkstelligd. Het betonsysteem leent zich bij uitstek voor het opvangen van niveauverschil door gebruik te maken van langere palen en dubbele onderplaten. Andersom kan juist het creeeren hiervan natuurlijk ook. De betonpalen en beton onderplaten zijn voorzien van stalen bewapening en zijn oerdegelijk en sterk. Wij kunnen de levering en/of plaatsing van dit hoogwaardige systeem volledig voor u verzorgen.

Ook het plaatsen van schuttingen, blokhutten, priëlen, overkappingen, vlonders enz...kunnen wij voor u verzorgen. Wij werken uitsluitend met vakkundige hoveniers, timmerlieden en bouwbedrijven. Zelfs voor de complete aanleg van uw droomtuin bent u bij ons aan het juiste adres.

Informeer naar onze tarieven, wij maken een passende offerte voor u.

Alle gekochte materialen en producten kunnen wij voor u bezorgen volgens onze leveringsvoorwaarden.

Voor bedrijven hanteren wij speciale tarieven en kortingen.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op info@jmbgardensupplies.nl

Producten die specifiek besteld zijn uit de catatlogus van tuindeco kunnen wij helaas niet retour nemen.

Overige courante voorraad is wel mogelijk.